Skip to main content
cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Go to solution
jerekb
New

Google hosted site not working without "www"

I have a google hosted site and I have set up the forwarding work around so it can be reached without "www.". My site still cannot be reached without "www."

Below is a screenshot. Is this correct? Screen Shot 2021-06-11 at 9.54.34 AM.pngScreen Shot 2021-06-11 at 9.54.53 AM.png

1 ACCEPTED SOLUTION
PL281
Super User IV

@jerekb 

 

For some reason the forwarding didn't apply - I suggest removing the forward and adjusting / adding the A records as described in step 4 of https://support.google.com/a/answer/2579934?hl=en

I am a GoDaddy End User - Just Like You
Check out my site! | I currently manage over 300 WordPress Websites
* Please note that I offer free advice on this forum. Thank You Info If you would like personalized help, please contact me. Otherwise, please ask your question in the proper forum so the answer can assist EVERYONE in the community and not just you. Thanks! *

Once your issue is resolved,
please be sure to come back and click accept for the solution

Get Better Support on the Community Boards!
Etiquette When Asking for Help from the Community

View solution in original post

1 REPLY 1
PL281
Super User IV

@jerekb 

 

For some reason the forwarding didn't apply - I suggest removing the forward and adjusting / adding the A records as described in step 4 of https://support.google.com/a/answer/2579934?hl=en

I am a GoDaddy End User - Just Like You
Check out my site! | I currently manage over 300 WordPress Websites
* Please note that I offer free advice on this forum. Thank You Info If you would like personalized help, please contact me. Otherwise, please ask your question in the proper forum so the answer can assist EVERYONE in the community and not just you. Thanks! *

Once your issue is resolved,
please be sure to come back and click accept for the solution

Get Better Support on the Community Boards!
Etiquette When Asking for Help from the Community

View solution in original post